Klanttevredenheid award 2013

image001
Persbericht
Wespa Schilderwerken wint landelijke klanttevredenheidsprijs

Wespa Schilderwerken uit Eindhoven mag zich vanaf donderdag 14 maart jongstleden tot de 25 beste vakschilders in Nederland rekenen, die zijn aangesloten bij de landelijke kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Patrick van den Berge van Wespa Schilderwerken nam vanwege de behaalde 5e plaats ook nog mooie prijzen van o.a. Repair Care en Staalmeester Kwasten in ontvangst.
Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 450 vakschilders te waarborgen en te controleren.
Alléén schildersbedrijven die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen worden toegelaten tot de kwaliteitsorganisatie. De Betere Schilder stimuleert de leden telkens weer om professioneel en gedreven het werk uit te voeren. Deze prijs geeft de winnaars de bevestiging dat ook de klanten overtuigd zijn van de geleverde service en kwaliteit. “Ik ben dan ook zeer vereerd dat ook mijn klanten het werk zo enorm waarderen,” aldus de trotse 5e prijswinnaar Patrick van den Berge.
betereschilderDe klanten van een Erkend Betere Schilder weten duidelijk waar ze aan toe zijn en kunnen na het opgeleverde schilderwerk heel gemakkelijk en online een gedetailleerde beoordeling geven van het werk. Op basis van deze beoordelingen wordt de ranglijst opgemaakt. Niet alleen het schildersbedrijf profiteert, alle klanten die aan dit klanttevredenheidsonderzoek meedoen, maken namelijk kans op een schildersbon van liefst €500,-
Graag vertelt Patrick van den Berge van Wespa Schilderwerken u in een persoonlijk gesprek meer over de voordelen van het goed laten onderhouden van uw woonhuis of bedrijfspand. Voor meer informatie kan u geheel vrijblijvend contact opnemen met Wespa Schilderwerken Tel 040-2422043 op bezoek onze website www.wespaklus.nl


Foto: prijsuitreiking 14 maart 2013 met 2e van links Patrick van den Berge van Wespa Schilderwerkenimage003