Prijswinnaar Betere Schilder 2008

bsprijs2008Persbericht

juni-2008

Schilderbedrijf Wespa Eindhoven wint prijs in klant-tevredenheidswedstrijd

In de jaarlijkse verkiezing van schilders vakorganisatie ‘de Betere Schilder’, heeft schilderbedrijf Wespa de 6e prijs gewonnen in de landelijke klant-tevredenheids wedstrijd met het bijzonder hoge waarderingscijfer van 9,27! Patrick van den Berge van Wespa deed dit jaar voor de eerste keer mee, een uitstekende prestatie dus, terwijl er toch ruim tweehonderd schilderbedrijven aan deze wedstrijd mee doen!

De Betere Schilder-organisatie heeft de verkiezing in het leven geroepen om kwaliteit en service van de leden hoog te houden. De klanten beoordelen door middel van tevredenheids-formulieren de geleverde diensten.

 

In De Betere Schilder heeft van den Berge een vakorganisatie gevonden die dezelfde filosofie aanhangt als hijzelf, nl. het leveren van kwaliteits schilderwerk. Als een van de eerste schildersbedrijven in de regio trad hij toe tot De Betere Schilder. Alléén schildersbedrijven die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen worden in dit verband toegelaten. Na een uitgebreide toetsing mogen alleen de beste schildersbedrijven het kwaliteitskeurmerk Erkend Betere Schilder voeren. “De Betere Schilder houdt me scherp en daagt me uit om me voortdurend als vakman te blijven ontwikkelen”, zegt van den Berge. “De toekenning van deze prijs geeft mij de bevestiging dat ook de klanten -en daar gaat het uiteindelijk allemaal om- overtuigd zijn van mijn service en kwaliteit”. Al de inspanningen zijn dus een goede investering gebleken.

“Waarom ik heb gekozen voor ‘de Betere Schilder’? De klanten van een Betere Schilder weten duidelijk waar ze aan toe zijn”: “Na oplevering van het schilderswerk ontvangt de klant een tevredenheidsformulier. Hiermee kan aangegeven worden wat de klant van het werk van de betreffende schilder vindt”. De Betere Schilder controleert dus wat de klanten van hun aangesloten deelnemers vinden en of de geboden kwaliteit en service voldoet aan de gestelde normen. Alle klanten die aan dit klanten-tevredenheidsonderzoek meedoen, maken bovendien kans op een schildersbon van € 500,00″

betereschilderGraag vertelt van den Berge u in een persoonlijk gesprek over de voordelen van De Betere Schilder. Wilt u zelf snel meer weten? Breng dan een bezoek aan de Website : www.betereschilder.nl  of bel met Schilderbedrijf Wespa Eindhoven: Tel.: 040 242 20 43